duplantis världsrekord

100 101 Välkommen till SVT Text på nätet i olika former sedan 1995. Följ vår direktrapport här.


Pin On Armand Duplantis

Du har hittat en riktig klassiker.

. Det kunde på fredagskvällen ha blivit ett nytt världsrekord för OS-mästaren. Armand Duplantis vann tävlingen och bjöd på stor show när han satsade allt för att klara världsrekordhöjden 619. Det råder inga tvivel om Armand Duplantis målsättning för 2022.

Det var en underbar tävling jag är så tacksam för er sa han direkt efteråt. 1995 döpte SVT om tjänsten till just SVT Text och den lades även upp på internet. Armand Duplantis jakt på världsrekordet fortsätter.

Inramningen och stämningen i Uppsala var som på en rockkonsert. Amerikanen Ryan Crouser förbättrade inte sitt världsrekord i kulstötning med en halvmeter. Missa inget viktigt från vinter-OS.

Det har gått mer än två år sedan Armand Duplantis hoppade 618 i Glasgow Skottland och satte nytt världsrekord. Svenskamerikanen vann i Berlin och tog nytt världsårsbästa med 603 meter men misslyckades med att slå sitt eget världsrekord i stavhopp på 618 meter. Jag var helt säker på att han hade klarat det säger Alhaji Jeng i SVT.

Il devient en 2018 champion du monde junior puis champion dEurope senior en portant son. Felmätning blåste Crouser på nytt världsrekord Friidrott 30 januari 2022 1024. Text-TV från SVT har funnits sedan 1979 och Sveriges Television var det andra landet i världen med text-tv BBC var först 1974.

Svenskamerikanen vann i Berlin och tog nytt världsårsbästa med 603 meter men misslyckades med att slå sitt eget världsrekord i. Armand Gustav Duplantis 1 également dit Mondo Duplantis est un athlète américano-suédois spécialiste du saut à la perche né le 10 novembre 1999 à Lafayette en Louisiane. Det var mer än en idrottstävling redan från start.

Det känns som att jag kan uppnå båda. VM-guld i Oregon eller världsrekord. Armand Duplantis var snubblande nära att slå sitt eget världsrekord i engelska Birmingham.

Possédant la double nationalité il représente seulement la Suède lors des compétitions internationales. Armand Duplantis jakt på världsrekordet fortsätter.


Mondo 605 O European Championships Soccer Field Sports

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel